About

Daniëlle Bubberman (1 september 1993) is zeven jaar oud als ze voor het eerst kennismaakt met de sport ritmische gymnastiek. Ze kon toen nog niet vermoeden dat ze binnen een aantal jaren uit zou groeien tot één van de meest veelbelovende en succesvolle gymnastes van Nederland. Sinds 2004 komt Daniëlle uit op het hoogste niveau en ze werd twee maal vijfvoudig Nederlands kampioene in haar leeftijdscategorie (2005 en 2008). Daarnaast heeft ze deelgenomen aan vele buitenlandse toernooien, o.a. in Slovenië, Polen, Hongarije, Roemenië, Frankrijk, Italië, Engeland, Spanje, België en Duitsland. Ze wint medailles op toernooien in Engeland (lint), Duitsland (bal/lint) en in Spanje (hoepel/bal).

Op 10-jarige leeftijd bezoekt Daniëlle voor het eerst een show van Cirque du Soleil. Zo is haar interesse in de acrobatiek ontstaan. In 2005 komt ze in contact met Corpus Acrobatic Theatre in Amsterdam. Na een auditie gaat Daniëlle trainen bij Corpus en wordt ze regelmatig door hen gevraagd voor optredens. Bij Corpus specialiseert Daniëlle zich met name in luchtacrobatiek in de tissu en in de aerial hoop en ontwikkelt ze zich als contortioniste (slangenvrouw). In de show- en circuswereld blijft haar talent niet onopgemerkt. In 2008 won Daniëlle op 14-jarige leefijd de eerste editie van “Holland’s got Talent”. De manier waarop ze in haar acts kracht, lenigheid en elegantie wist te combineren heeft de jury en het publiek verbaasd doen staan. In december 2008 voerde Daniëlle haar finaleact op tijdens een indrukwekkend optreden in het Wereld Kerstcircus in Koninklijk Theater Carré.

Na het succes van HGT trad Daniëlle op in vele nationale en internationale shows en was te zien bij verschillende evenementen en in televisieprogramma’s. In 2014 is ze haar eigen bedrijf als professioneel acrobate en model gestart “Daniëlle Bubberman acrobat & model”. Al snel reisde ze af naar onder andere Italië voor het kledingmerk REPLAY en later dat jaar naar New Orleans voor FAROUK. In 2015 en in 2016 verzorgde Daniëlle verschillende indrukwekkende acts tijdens de Ladies of Soul concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam en van september 2015 tot en met maart 2016 was zij te zien in een prachtige reclame voor Milner kaas. Daniëlle werkte onder anderen samen met Di-rect tijdens de Dance4Life Funky Fundraiser en sinds november 2015 is zij elke week te zien in Villa Thalia Rotterdam waar zij spectaculaire acts tijdens de clubnights verzorgt en waar zij ook onderdeel uitmaakt van de cast van de dinnershow.

Een absoluut hoogtepunt van haar carrière waren de shows van ‘De Vrienden van AMSTEL LIVE!’ in AHOY’ waar Daniëlle het publiek (en de artiesten) overdonderde tijdens het The Beatles-segment en tijdens het nummer ‘Rood’ van Marco Borsato waar zij fantastische luchtacrobatiek vertoonde.

Daniëlle is een veelzijdige en ervaren artieste bij wie u terecht kunt voor een aantal vaste acts op het gebied van contortion (eventueel in combinatie met hoepels of pijl en boog) en luchtacrobatiek in tissu of aerial ring. Naar uw wens kan de act worden aangepast aan uw evenement of speciale gelegenheid.

Voor de laatste informatie, foto’s en video’s kunt u terecht op www.daniellebubberman.nl. Wilt u Daniëlle boeken? Mail dan naar info@daniellebubberman.nl.

One Thought on “About

  1. Lucas en Ria de Groot on oktober 18, 2013 at 7:13 pm said:

    Fantastisch wat je hebt bereikt Danielle, je kunt trots zijn op jezelf. Heel veel succes voor de toekomst, je bent een veelbelovend talent, dat heb je maar weer eens bewezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *