OPI Peace & Love & OPI dupe?

1 Flares 1 Flares ×

The moment my sister got me the OPI San Francisco mini collection for my birthday, I already thought I had a nailpolish very similar to Peace & Love & OPI in my collection. Yesterday she asked me to paint her nails with this polish, so I decided to also bring the other polish to compare the two. The other one is from Catrice and it’s called Iron Mermaiden. // Vanaf het moment dat ik van mijn zus de mini’s van de OPI San Francisco collectie kreeg, wist ik bijna zeker dat ik al een nagellak in mijn collectie had die heel erg op Peace & Love & OPI leek. Gisteren vroeg ze mij of ik haar nagels met de OPI lak wilde lakken en nam ik meteen de andere mee om te vergelijken. De andere is van Catrice en heet Iron Mermaiden.

Don't they look exactly the same?

Don’t they look exactly the same?

They really look exactly the same to me. They also seem to have the same finish. You can see they both include grey, green and pink/purple. Now time for the swatches! // Ze zien er naar mijn idee echt precies hetzelfde uit. Ook lijkt het er op dat ze dezelfde finish hebben. Je ziet dat er grijs, groen en roze/paars in zit. Nu tijd voor de swatches!

Top: one layer. Bottom: two layers.

Top: one layer. Bottom: two layers.

Left: Peace & Love & OPI
Right: Iron Mermaiden

How weird is this? The OPI one is completely opaque after two layers and pretty dark. I like the way it looks! But the Catrice one looks very pink and isn’t opaque at all after applying two coats. It’s not an ugly color whatsoever, but I like the OPI polish way better! // Hoe vreemd is dit? De OPI lak is helemaal dekkend na twee lagen en is vrij donker. Ik vind ‘m mooi! Maar die can Catrice ziet er heel rozig uit en is na twee lagen niet dekkend. Het is geen lelijke kleur of zo, maar ik vind de OPI lak veel mooier!

Did you expect this? // Had jij dit verwacht?

OPI Peace & Love & OPI 14,95 euro
Catrice Iron Mermaiden 2,99 euro

 

 

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Pin It Share 0 1 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation