NEW! My Triangl bikini

4 Flares 4 Flares ×

NOTE: Ik krijg ontzettend veel vragen over meiden die niet weten welke maat ze moeten nemen. Ik heb zelf een 75B en een topje in S. Ik heb het broekje in maat XS (heb normaal een 34/36, ik wil graag kleine broekjes altijd), maar had beter een S kunnen nemen. Verder wil ik jullie vriendelijk verwijzen naar de livechat op de website. Daar helpen ze je heel goed! Ik was zelf alleen eigenwijs met de maat van mijn broekje. Ik wil geen boze meiden hebben die door mij misschien toch een verkeerde maat hebben genomen. Ook krijg ik veel vragen over de invoerrechten: Ik heb daar weinig verstand van. De kans is groot dat die er nog bij komen. Ik had mazzel en mijn pakketje werd er niet uit gepikt. Hoe hoog je eventuele invoerrechten zullen zijn weet ik dus ook niet. Thanks!

Oh I’ve been waiting so long to get this bikini! I’ve seen many many bloggers and people on instagram wear a Triangl bikini and every single time I fell in love with them. The bikini’s are very simple, but that makes them so pretty. They have them in several different colors such as light pink, mint, yellow and orange. I got the bright blue one called ‘Santa Rosa Splash’. I AM IN LOVE!
Thanks so much to my dear friends to make me this happy :). I ordered this bikini last saturday and on the website and emails they say it takes 3-10 workdays for the bikini to get to you, but I already got it on tuesday! All the way from Australia! Never had service this great.
The bikini was carefully packed in a plastic bag which had ‘TRIANGL’ on it. Inside was a neoprene (that’s what the bikini is made of) little backpack in the same color as the bikini. Inside that was a card how to take care of your bikini. Then in two other plastic bags with the brand on it, were the top and bottom. I love how they pack everything so nicely and that they get you a cute backpack too! // Oh hoe lang ik deze bikini al niet wilde! Ik heb ‘m bij meerdere bloggers en meiden op instagram voorbij zien komen en elke keer werd ik weer verliefd op de Triangl bikini. De bikini’s zijn heel simpel, maar dat maakt ze zo mooi. Ze zijn er in verschillende mooie kleuren zoals licht roze, mint, geel en oranje. Ik heb de fel blauwe genaamd ‘Santa Rosa Splash’. IK BEN VERLIEFD!
Super dikke dankjewel voor mijn lieve vriendjes die mij hier zo blij eme hebben gemaakt :). Ik heb de bikini afgelopen zaterdag besteld en op de website en in de emails zeggen ze dat het 3-10 werkdagen duurt voordat de bikini geleverd wordt, maar ik had ‘m gisteren (dinsdag) al! Helemaal vanuit AustraliΓ«! Ik heb nog nooit meegemaakt dat de service zo goed is.
De bikini zat netjes verpakt in een plastic zak waar groot ‘TRIANGL’ op stond. Daar in zat een neoprene (daar is de bikini van gemaakt) kleine rugtas in dezelfde kleur als de bikini. Daarin zat een kaartje waar op stond hoe je met de bikini om moet gaan (qua wassen etc). In twee andere plastic zakjes met het merk er op, zaten het broekje en de top. Ik vind het geweldig hoe ze alles zo mooi verpakken en ook heel leuk dat je er zo een schattig rugtasje bij krijgt!

If you’d like to get a Triangl bikini, visit their website www.traingl.com.au
You can also follow them on instagram (@triangl_swimwear) and Facebook.Β //Als jij ook een Traingl bikini wilt, ga dan naar hun website www.triangl.com.au
Je kan ze ook volgen op instagram (@triangl_swimwear) en Facebook.

P1200172P1200173P1200174

 

 

4 Flares Twitter 0 Facebook 4 Pin It Share 0 4 Flares ×

105 Thoughts on “NEW! My Triangl bikini

 1. hoi,

  we willen natuurlijk wel even zien hoe die staat.

  groetjes,
  Linsey

 2. Celine S on december 12, 2013 at 8:04 pm said:

  Hi,

  Ik wil heel graag een Triangl Bikini bestellen. Ik vind het alleen lastig met de maten. Op de site staat dat je voor het broekje een maat groter moet nemen wegens de stof. Ik ben heel smal en als ik een bikini in NL koop heb ik voor het broekje altijd maat 34 nodig. Ik vraag me dus af of ik nu echt een S zou moeten bestellen, als ik de Triangl Bikini koop of gewoon XS?

  Groetjes,

  Celine

  • Hi Celine,

   Ik vond het ook heel lastig! Ik heb geen kleine billen of zo maar in nederland koop ik ook altijd 34. Heb dus bij triangl XS besteld maar achteraf had ik beter een S kunnen nemen dus zou ik daar voor gaan! Sowieso schijnt het verschil tussen XS en S niet zo groot te zijn πŸ™‚

   x

  • Heey!
   Ik hou zoo van deze bikini wil er ook eentje bestellen! Ik heb alleen een vraagje over het betalen. zijn er nog andere methodes om mee te betalen dan creditcard en paypal? want mijn ouders vinden dit geen fijne manier van betalen.
   En welk broekje en topje heb je nodig als je bij de h&m maat broekje 36 hebt? zal ik dan voor de S gaan? en topje kleine 75B dus ook een S?

   Groetjess

   • Sorry ietwat late reactie!
    Volgens mij niet.. Ik heb toen met de creditcard van mijn ouders betaald. Is veilig en verzekerd. Snap dat ze het niet fijn vinden maar Triangl is echt 100% betrouwbaar!

    Ik zou een S nemen voor beide inderdaad!

    • Er bestaan tegenwoordig ook prepaid credit kaarten. Kaart doet zich voor als credit kaart, maar je krijgt maar zoveel credit als wat je er vooraf op laat zetten (via overschrijving). Niemand kan er dus meer afhalen als wat je erop laat staan. Heb ik al durven gebruiken op de beruchte aliexpress.com…

   • Charline on februari 5, 2015 at 5:42 pm said:

    hee,

    hebje de bikini besteld in beide S?
    ik heb dezelfde maten alsjou maar twijfel om voor het bovenstuk een xs te nemen

    • Danielle Bubberman on februari 7, 2015 at 6:09 pm said:

     Ik heb het topje S en broekje XS maar had van broekje beter S kunnen nemen! Ik heb een 75 B cup en zou daarmee zeker geen XS nemen!

  • Lorre on juli 9, 2015 at 1:09 pm said:

   Hey ik heb een vraagje met welke top maat komt xxs overeen? En vallen ze groot uit de bikini’s?

 3. Hai,
  Wauw wat een mooie bikini, ik wil er ook zoooo graag een! Alleen ik vroeg me af, of je belasting hebt betaald? Ik heb ooit iets in AustraliΓ« gekocht, waar toen flink wat belasting bij kwam. Dus vroeg me af of het bij bikini’s ook zo is, want ze zijn we licht qua gewicht…
  X

  • Hi Demi,

   Nee ik heb niets betaald! In totaal en omgerekend met verzendkosten kwam ik op zo’n 75 euro. Ik wil er zelf ook nog een..! x

   • Hee, denk je dat, dat bij alle bestellingen zo is? Ik wil er heel graag 1 maar ben zo bang dat ik invoerkosten moet betalen..

   • Woooow, hoe kan je op 75 euro uitkomen? de bikini is 79 USD en de shipping costs zijn altijd 20 USD. Ik ga ook zo’n bikini bestellen het enige wat me inderdaad tegenhoud zijn de invoerrechten πŸ™

    kus

    • Danielle Bubberman on april 10, 2015 at 2:17 pm said:

     Misschien zijn ze duurder geworden ik weet niet meer wat hij precies kostte toen ik hem inmiddels 1,5 jaar geleden bestelde

 4. Hoi,

  Kan je de bikini van Triangl alleen met creditcard betalen?
  En valt het bovenstuk van de bikini groot of klein uit? Welke maat heb jij in het bovenstukje, ook XS?

  Groetjes, Evy

 5. vd Velden on maart 6, 2014 at 2:12 pm said:

  Hee ! Ik vroeg me af of dat bovenstukje ook mooi is als je een wat grotere cup hebt, C bijvoorbeeld. Want al die meisjes op de site zijn heel dun en bij triangel bikinis is het nogal snel dat het minder mooi is bij een grotere cup. Ik wil er zo graag een maar dit houd me nog tegen haha.
  Echt een super mooie bikini !

  Xx

  • admin on maart 9, 2014 at 11:16 am said:

   Hi Pip!

   Ja ik vind van wel! Als je op de instagram van triangl kijkt zie je ook regelmatig meiden voorbij komen met een grotere cup en ik vind ’t alleen maar mooi! πŸ™‚

   x

 6. Hee!
  Ik had ook een vraagje, zit het materiaal neopreen wel fijn voor een bikini?
  Want bij een wetsuit zit het wel fijn alleen is het wel erg warm.
  Dankje!

  Groetjes Saf

  • admin on maart 10, 2014 at 4:44 pm said:

   Ho, deze had ik nog niet gezien haha.
   Ja het is wel een beetje warm maar je hebt er natuurlijk niet zo veel van aan!

 7. Ow!
  En nog een vraagje haha, met welk merk zijn de maten/ hoe het zit vergelijkbaar? Banana Moon? Of een ander merk?

  Dankje haha!

  Saf

 8. kimberly on april 4, 2014 at 4:52 pm said:

  is het bikini hesje wel fijn ? ik zie bij veel dat ze je borsten een beetje na elkaar drukken haha$ is dit ook zo ?

 9. Laura on april 8, 2014 at 3:20 pm said:

  Hallo,

  Ik wil super graag een triangl bikini kopen in de zelfde kleur! Ik vraag me alleen af hoe het zit met de bikini top, ik heb namelijk een D. Alleen op de website staat alleen een L. Vallen de maten groter of kleiner?

  x

  • Kimberly on maart 13, 2015 at 7:54 am said:

   Ik heb ook cup maat d en wilde ook eentje halen maar ik denk dat dan beter is om L te pakken anders is denk te klein ? Ik weet ook nog niet hoe dat zit met die maten. Konden ze beter gewoon de cup maten er bij zetten haha

 10. Ik vind de bikini’s er mooi. En zou er graag een bestellen.
  Alleen vraag ik me af of ze erg klein uitvallen?
  Heb namelijk 75D. En of dit dan wel mooi zal passen?

  Xx

  • admin on mei 20, 2014 at 9:18 pm said:

   Je kan ze op de website direct benaderen via de chat! maar zo voor ik weet kan het grootste maat topje inderdaad tot cupmaat D πŸ™‚

 11. Hi zou ik mogen weten welke maat top jij hebt besteld en de daarbij behorende cupmaat? Groetjes

 12. Helen on mei 3, 2014 at 1:13 pm said:

  Heeey,

  Hoe heb jij trouwens gedaan met de betalingen ?

  x

 13. Helen on mei 3, 2014 at 1:14 pm said:

  Heeey,

  Hoe heb jij het gedaan met de betalingen ?

  x

 14. Joann on mei 21, 2014 at 11:40 am said:

  Hellooo superleuk dat je hierover een blogpost hebt gemaakt! Ik vind deze bikinis ook zo pretty en al veel zien voorbij komen dat ik ook maar hebt besloten ze te bestellen. Maar ik heb wat vraagjes. Ik weet dat als ik deze vanuit america triangl.com bestel dat het erg duur zal oplopen ivm de douane. Ik vroeg me af of je daar ook mee te maken hebt als je via die site die jij hebt gepost.

  Douana kosten zijn altijd zoooooo duur , so sad haha

  Xx

  • admin on juni 3, 2014 at 11:50 pm said:

   Hi,

   Het is een Australisch bedrijf en de bikini’s worden ook daar vandaan verzonden, dus niet uit de VS πŸ™‚ Bij mij kwamen er geen invoerrechten bij! x

 15. Jill on mei 21, 2014 at 2:11 pm said:

  Hey!.
  Omdat het buiten Europa is besteld vraag ik mij af of je nog invoerrechten moest betalen?.
  Ik had laats een paar dingen van victoria’s secret besteld en wist niet dat daar nog invoerrechten bij kwamen dus het was super duur geworden!.

  xoxo Jill

  • admin on juni 3, 2014 at 11:49 pm said:

   Ja helaas pakken ze Victoria’s Secret er altijd uit. Ik heb voor de Triangl geen invoerrechten hoeven betalen! x

 16. Hai, ik had een vraagje.
  Hoe duur is de verzendkosten van triangl international.

  Iza

 17. Poelie on juni 5, 2014 at 10:01 am said:

  Hoi,

  Ik heb zonet een bikini besteld. Ik heb betaald via Paypal, deze is gelinkt aan je bankrekening. Je hebt dus geen creditcard nodig.

  Ik heb een topje besteld mt S, ik hoop dat dat juist is voor een cup B?

  Grtz

 18. Nienke on juni 12, 2014 at 6:08 pm said:

  Heey
  Ik wil er ook een bestellen maar hoeveel verzendkosten zijn er?
  xxx

 19. eline on juni 19, 2014 at 2:14 pm said:

  hello,

  ik zou zo een wil bestellen ma hoe zit het met de top maten ik heb een b75-c75

  • admin on juli 8, 2014 at 3:50 pm said:

   Ik heb 75 A, soms kleine B, en top maat S. Je kan ze op de website direct benaderen in de chat en dan helpen ze je. Ik zou voor een M gaan als ik jou was πŸ˜‰

 20. Michelle on oktober 1, 2014 at 5:44 pm said:

  Hey! ik heb normaal maat 34/32 voor het broekje en voor BH 70AA, denk je dat ik xs of xxs moet nemen?

 21. Hai,
  Moest jij toen je de triangl bikini bestelde ook belasting erover betalen en douanekosten?

 22. hey! ik ben al heel lang op zoek naar een mooie bikini en die van triangl leek me wel wat, ik heb een 70c dus moet ik dan alsnog een s nemen omdat mijn omvang zo klein is?

  Xx

 23. Hey!

  Bevielen ze goed?
  Ik vind ze echt heel mooi en denk ook dat ze goed staan maar ze zijn zo duur !!
  Ga ze wel in de gaten houden want ik ben echt verlieft maar met kopen nog even wachten denk ik πŸ˜‰

 24. shannah on januari 12, 2015 at 9:59 pm said:

  Hey
  Ik wil ook graag zo’n bikini maar heb erg kleine borsten 75AA is millie dan wel een goed iedee wil graag je meening i love triangl

 25. Cindy Tichelaar on januari 19, 2015 at 1:32 pm said:

  ik zit tussen 75B en 75C welke maat moet ik dan bestellen? en van broekje denk ik m maar ik twijfel wel of die te strak zit..

  • Danielle Bubberman on januari 27, 2015 at 3:37 pm said:

   Ik zou een maat M nemen voor de top! Als je normaal maat 36/38 van broekje heb zou ik idd voor een M gaan. Ze zitten best strak, mijn broekje van XS is eigenlijk te klein..

 26. Josefien on januari 19, 2015 at 7:40 pm said:

  Hee ik heb een vraagje ik heb altijd de kleinste broek maat bij de Zara en heb cup A welke maat zou ik moeten hebben?? En wat als hij niet past moet je dan weer verzendkosten betalen?

  • Danielle Bubberman on januari 27, 2015 at 3:39 pm said:

   Over de verzendkosten weet ik niets, ik denk wel dat als je de bikini retour doet dat je die kosten zelf moet betalen. Ik heb zelf een volle A/kleine B en het maat S topje is iet wat aan de kleine kant. Het broekje is strak en als je gewoon een lief klein billetje heb en normaal de kleinste maat bij de Zara, zou ik een XS nemen voor het broekje

 27. Heei ik wil ook heel graag zo’n bikini! Alleen het is in dollars en hoeveel euro is dat dus… En kun je ook betalen zonder credit card? X

  • Danielle Bubberman on januari 27, 2015 at 3:41 pm said:

   Je kan de site ook naar euro omschakelen! Ik betaalde toen omgerekend in totaal 75 euro. Volgens mij niet, maar je kan alles snel en simpel vragen in de chat op de website πŸ™‚

 28. hey, zou je me misschien kunnen helpen, ik wil al zo lang een triangl bikini maar ik blijf maar twijfelen over de maat ik heb een B75 en normaal een 36 dus klopt het dan als ik het topje in een S zou bestellen en het broekje in een M ? bedankt alvast πŸ™‚

 29. anoniem on februari 7, 2015 at 4:06 pm said:

  Ik wil der een bestellen welke maten kan ik het beste nemen ik heb 75 c en een dikke kont
  En wat zijn de prijzen in Nederlands .ik heb een keer f range bikini besteld maat L maar de bovenstaande kant was iets te groot en de onder kant was te kleine want die drukte me kont plat.

  • Danielle Bubberman on februari 7, 2015 at 6:10 pm said:

   Ik heb ook best een billie en het XS broekje dat ik heb is eigenlijk te klein. Ze zitten sowieso best strak dus ik zou een S of M nemen als ik jou was. Met 75C zou ik een top L nemen. Je kan ze ook in de chat op de site alles vragen en ze helpen je erg goed. De website kun je ook in euro instellen dus weet je wat het kost! Ik was omgerekend in totaal ong 75 euro kwijt incl verzenden

 30. Ik heb ook een neppe gekocht in een M , alleen het broekje lijkt wel een XS en het topje een L … Komt dat omdat het van een neppe site komt of is dat gewoon het model? Want ik heb miss wel gewoon een dikke kont en 75A haha.
  Iemand tips??

  • Danielle Bubberman on februari 11, 2015 at 11:59 pm said:

   I dont know dear.. Ik ben bang van wel. Ik heb ook best billies en had een S moeten nemen. Topje met 75B in maat S is wel goed πŸ™‚

 31. Haaai,
  Ik wil graag een triangl bikini bestellen en dan de POPPY.
  Maar ik weet niet zo goed welke maten ik moet hebben.
  Als je cupmaat 70C hebt en broek maat 36?

  • Danielle Bubberman on maart 3, 2015 at 5:19 pm said:

   Je kan het ze het beste vragen in de chat op de website! Ik weet niet hoe dat model valt namelijk. Ik had mijn broekje groter moeten nemen, een S ipv XS en mijn topje maat S met 75B is goed.

 32. Ik wil zo graag zo’n bikini bestellen maar ik twijfel over de maat van het broekje. Ik heb normaal van broekje maar 34, welke maat zou jij mij aanraden ?

 33. Hallo!

  Ik had een vraag: Ik leef in BelgiΓ« en wil een bikini voor mijn vriendin kopen, ik weet dat de verzendingskosten 20$ kunnen bedragen, maar ik weet niet of ik nog extra belastingen moet betalen omdat het van zo ver komt. Weet u er misschien meer over?

  Alvast bedankt,
  Lauren

  • Danielle Bubberman on maart 3, 2015 at 5:17 pm said:

   Hi!
   Dat weet ik helaas ook niet. In Belgie zal het misschien ook wel anders zijn dan in Nederland. Ik had geen belastingen gelukkig.

 34. Marloes on februari 26, 2015 at 1:42 pm said:

  Hoi! Blijft de bikini na een aantal keer dragen ook nog mooi? Ik zag ergens een review waarin stond dat ze het zand niet meer uit haar broekje kreeg, heb jij daar ook last van? En moest je nog extra betalen toen je het pakketje kreeg of bleef het bij €20 verzendkosten?

  • Danielle Bubberman on maart 3, 2015 at 5:17 pm said:

   Hi!
   Ik heb hem zelf nooit gedragen in de zee dus dat weet ik niet..
   Bij mij kwamen er geen verdere kosten bij!

 35. Annabelle on maart 5, 2015 at 12:37 pm said:

  Hoeveel moest je qua verzendkosten betalen ?

 36. Astrid Koningen on maart 7, 2015 at 2:54 pm said:

  Hi,hoe zit het met terugsturen als je niet de goede maat hebt besteld?

 37. Laura on maart 8, 2015 at 7:59 pm said:

  Hee,

  Ik vind deze bikinis ook echt super gaaf maar ik zou echt niet weten welke maat ik nodig heb.
  Ik heb cup 75B maar soms ook nog 75A, en in broekjes meestal S.
  Iemand die advies voor mij heeft?

  • Danielle Bubberman on maart 8, 2015 at 10:12 pm said:

   Beide S nemen. Ik heb zelfde qua cup en de S is goed. Broekje heb ik XS genomen omdat ik van kleine broekjes houd maar is met de neopreen stof niet handig want dat knelt. Het broekje zou je zelfs nog in M kunnen nemen

 38. Anika on maart 12, 2015 at 2:32 pm said:

  Hoi, zie dat er ook eentje op mp staat, mooie zwarte. Lijkt wel de goede maat, ik heb s broekje en top 70 d/e , denk je dat dat een echte is. Tasje alles zit er bij dus altijd goedkoper,ze zijn zo leuk.

 39. Hey ik heb een vraag. Ik zoek al zo Lang een triangl bikini maar heb echt geen idee war ik die betrouwbaar kan kopen…weet jij misschien waar?

 40. Kathleen on maart 20, 2015 at 6:44 pm said:

  hey,
  Ik zou graag ook een triangle bikini willen bestellen, maar weet dus niet welke maat ik moet nemen. Ik heb in bh 80 a/b volle a kleine b en in de bikini broekjes van de h&m 34. Zou maat s goed zijn????

 41. Rachel on maart 28, 2015 at 11:32 pm said:

  Hi! ik heb een vraagje, ik heb cupmaat 80a en heb een maat L gekocht nu is de bikini zeker veels te groot? Normaal heb ik een M. ik denk dat tie met het broekje wel goed zit. Heb je enig idee?

  • Danielle Bubberman on april 10, 2015 at 2:17 pm said:

   Ja dan zal hij inderdaad te groot zijn voor je cups.. Maar je kon het topje en het broekje in verschillende maten bestellen dus je kunt het topje ruilen

 42. Jenna on april 1, 2015 at 11:13 pm said:

  Hey ik heb filmpjes gekeken over dit model bikini en heb gehoord dat het bikini topje niet echt veel vulling heefy, nu ben ik dus bang dat als ik ga zwemmen en het koud word mn tepels gaan doorschijnen.

  • Danielle Bubberman on april 10, 2015 at 2:18 pm said:

   Hij heeft inderdaad geen vulling maar het is vrij dikke stof (zelfde als wetsuit) dus tepels zal je niet (heel erg) zien hoor

 43. lois on juni 11, 2015 at 3:11 pm said:

  Hey ik en mijn zusje wilde er ook graag een bikini dus hebben we ze samen besteld. maar nu achteraf krijg ik opeens 75€ kosten voor invoeren! nu word mijn vader echt boos omdat de bikini’s ook al zo duur waren en ik moet alles zelf betalen.. Hoe kan dit?

  • Danielle Bubberman on juni 22, 2015 at 4:38 pm said:

   Hi Lois. Wat vervelend! Helaas heeft de Douane jouw pakketje eruit gepikt en omdat de waarde hoger ligt dan een bepaald vastgesteld bedrag voor het soort goed dat je invoert, moet je hier dus invoerrechten over betalen. Het is puur mazzel of pech hebben.. Je kan altijd contact opnemen met de Douane om hun uitleg te horen, maar ze kunnen deze kosten waarschijnlijk niet terugdraaien.

 44. Lotte on juni 11, 2015 at 4:58 pm said:

  Hee,
  Ik ben twaalf en draag nog net geen bh’s, dus ik weet niet welke maat ik moet nemen :S ik ben 1,53m en ik twijfel tussen S, XS en XXS :/

  • Danielle Bubberman on juni 22, 2015 at 4:39 pm said:

   Ik zou een xs nemen. Ze vallen namelijk vrij klein en de verschillen in maten zijn niet zo groot. En dan kan je er ook nog in’groeien’ dus heb je lang plezier van je bikini! πŸ™‚

 45. Hanne on juni 17, 2015 at 11:57 am said:

  Hey,

  Een vriendin van mij heeft haar bikini aangekregen en heeft als topje maat M (in het echt heeft ze een C-cup). Ik ben die gaan passen omdat ik die ook graag wil bestellen maar twijfel over het topje, het paste wel maar zat toch wel wat krap. Ik heb eigenlijk een D-cup en zou dus een een L moeten bestellen, dus nu vraag ik me af of de M en de L van het topje veel verschillen?

  • Danielle Bubberman on juni 22, 2015 at 4:40 pm said:

   Dat weet ik niet omdat ik zelf een S heb en nog nooit heb vergeleken met een andere maat. Wel heb ik vaker gelezen dat de maten weinig verschillen. Als de M al wat krap zat zou ik zeker voor een L gaan!

 46. Ik heb 3 weken geleden een Triangel-bikini (Poppy flamingo fling) gekocht. Ik vond hem heel mooi. Na 2 weken vakantie is hij aan de mesh ( cubs) aan’ t rafelen en zat er een factuur van fedex in de bus van 32 euro invoerrechten. Als ik het had geweten van die invoerrechten dan had ik deze nooit gekocht. Jammer dat dit niet duidelijk is bij bestellingen.

  • Danielle Bubberman on juli 29, 2015 at 8:03 pm said:

   Ja vervelend! Ik kan er helaas ook niets anders van maken.. Dan moet je een klacht naar Triangl zelf sturen. Over de invoerrechten zeggen ze wel duidelijk op de site dat ze daar geen invloed op hebben, maar als je niet tevreden bent over de kwaliteit kun je altijd mailen.

 47. Nancy on juli 18, 2015 at 4:34 pm said:

  Hoi! Ik zit heel erg te twijfelen of ik de bikini zal bestellen, ik wil hem heel graag maar ik weet nog niet wat ik met de maat aan moet. Ik draag in NL altijd maat S/36 voor het broekje en heb 75B als topje. Ik denk dat S voor de bovenkant wel goed is, maar ik weet niet of ik voor het broekje S of M moet bestellen. Via de live chat kom ik er ook niet uit. Dan zeggen ze “ik zou S of M nemen”!

  • Danielle Bubberman on juli 29, 2015 at 8:04 pm said:

   Ik heb ook ong een 36 van broek en zou een S nemen als hij iets kleiner mag vallen. Wil je hem echt om je billen heen hebben dan zou ik een M doen. De verschillen zijn toch niet heel groot.

 48. heee ik heb cupmaat 75A bijna B volgensmij maar ik weet niet precies welke maat ik dan moet nemen want mn moeder zegt dat alle modellen veel te groot zijn maar ik zie dat ze bij jou ook gewoon passen

 49. Lisanne on maart 18, 2016 at 6:14 pm said:

  Hoi,
  Ik heb 75A en ik zag dat jij ook 75A had en maat S hebt besteld. Valt het topje groot, klein of sluit ie heel mooi aan?

  • Danielle Bubberman on mei 2, 2016 at 2:34 pm said:

   Hi! Inmiddels heb ik meer een 75B maar vind de top nog gewoon goed passen! Ik zou een S nemen πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation