New fav winter booties

0 Flares 0 Flares ×

When I was shopping with my friend last week, we went to H&M and I found these booties. I like them so much! They are very comfortable and the heels give you a little more length. I am so happy I got them. I wear them a lot! They costed me 50 euros, which is a good deal to me. There are some pretty details on the front and the heels have a nice silver metal piece on it. Hope you like them too! Tomorrow a short and simple outfit video wearing these boots!┬á// Toen ik afgelopen week met een vriendin aan het winkelen was gingen we naar de H&M en vond ik deze laarsjes. Ik vind ze zo leuk! Ze zijn heel comfortabel en de hakken geven je iets meer lengte. Ik ben zo blij dat ik ze heb gekocht. Ik draag ze nu al vaak! Ze hebben mij 50 euro gekost wat ik een goede deal vind. Er zitten mooie details op de voorkant en de hakken hebben een mooi zilveren ‘metalen’ stuk. Ik hoop dat jij ze ook leuk vindt! Morgen een korte, simpele outfit video waar ik ze draag!H&M boots winterH&M booties

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation