About

Daniëlle Bubberman (1 september 1993) is zeven jaar oud als ze voor het eerst kennismaakt met de sport ritmische gymnastiek. Ze kon toen nog niet vermoeden dat ze binnen een aantal jaren uit zou groeien tot één van de meest veelbelovende en succesvolle gymnastes van Nederland. Sinds 2004 komt Daniëlle uit op het hoogste niveau en ze werd twee maal vijfvoudig Nederlands kampioene in haar leeftijdscategorie (2005 en 2008). Daarnaast heeft ze deelgenomen aan vele buitenlandse toernooien, o.a. in Slovenië, Polen, Hongarije, Roemenië, Frankrijk, Italië, Engeland, Spanje, België en Duitsland. Ze wint medailles op toernooien in Engeland (lint), Duitsland (bal/lint) en in Spanje (hoepel/bal).

Op 10-jarige leeftijd bezoekt Daniëlle voor het eerst een show van Cirque du Soleil. Zo is haar interesse in de acrobatiek ontstaan. In 2005 komt ze in contact met Corpus Acrobatic Theatre in Amsterdam. Na een auditie gaat Daniëlle trainen bij Corpus en wordt ze regelmatig door hen gevraagd voor optredens. Bij Corpus specialiseert Daniëlle zich met name in luchtacrobatiek in de tissu en in de aerial hoop en ontwikkelt ze zich als contortioniste (slangenvrouw). In de show- en circuswereld blijft haar talent niet onopgemerkt. Daniëlle is inmiddels in verschillende televisieprogramma’s te zien geweest en met haar opvallende lenigheid en spraakmakende optredens wint ze de eerste editie van Holland’s got Talent in 2008. En dat op de nog jonge leeftijd van 14 jaar! De hoofdprijs is een gastoptreden in het Wereld Kerstcircus in Koninklijk Theater Carré in december 2008. Het wordt een geweldige ervaring voor de jonge acrobate.

Om zich volledig op de acrobatiek te kunnen gaan richten sluit ze haar sportcarrière in de Ritmische Gymnastiek af in juni 2009 tijdens de Nederlandse Kampioenschappen. Op dit NK, de “Fantastic Gymnastics” in Ahoy Rotterdam, wint Daniëlle de zilveren medaille op het onderdeel bal.

Naast acrobate is Daniëlle ook actief als model. Als kind is ze zo nu en dan te zien in de reclamefolders van bekende winkelketens. In 2008 krijgt ze een opdracht voor de cover van het maandblad LINDA en in 2009 wordt ze gevraagd voor het jubileumnummer van ELLE magazine. Voor deze opdracht van ELLE wordt ze gefotografeerd door de bekende fashion-fotograaf Marc de Groot.

Door de jaren heen heeft Daniëlle heel veel optredens gedaan. Zo was ze in 2010 te zien bij het jaarlijkse Hofvijver concert dat uitgezonden werd door de AVRO en in 2013 liet zij haar kunsten zien tijdens de televisieshow voor KIKA om geld op te halen voor een nieuw ziekenhuis voor kinderen met kanker. Ook heeft zij de afgelopen jaren veel fotoshoots gedaan. Zo was zij onder andere het gezicht (en lichaam) voor een grote campagne van sporttegoed.nl en heeft zij meerdere fotoshoots gehad met top-fotograaf Peter Orre.

Mede door dat Daniëlle tijdens fotoshoots veel in aanraking kwam met make-up en kleding raakte zij hier in geïnteresseerd. Na zelf jaren lang blogs gevolgd te hebben en filmpjes op YouTube te hebben bekeken is er dan nu eindelijk een droom uitgekomen: Een eigen blog! Op deze blog combineert zij beauty en fashion, maar ook acrobatiek speelt een grote rol. Ze vindt het leuk mensen een kijkje te geven in haar leven en laat graag zien wat zij dagelijks meemaakt.

Als je op de hoogte wilt blijven van alles wat Daniëlle doet, neem dan regelmatig een kijkje op www.daniellebubberman.nl!

One Thought on “About

  1. Lucas en Ria de Groot on oktober 18, 2013 at 7:13 pm said:

    Fantastisch wat je hebt bereikt Danielle, je kunt trots zijn op jezelf. Heel veel succes voor de toekomst, je bent een veelbelovend talent, dat heb je maar weer eens bewezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *